Dasar Pelaksanaan Terbaik

Get started Speak to us
With investment, your capital is at risk.

XGLOBAL Markets
ECN/STP Liquidity Model

best-execution-policy-chart@2x

Sebagai sebuah syarikat yang berorientasikan pelanggan, XGLOBAL Markets sentiasa berusaha untuk memastikan hasil yang terbaik kepada anda tanpa sebarang perbezaan. Dalam persekitaran yang mencabar ini, kami telah mengambil segala langkah yang perlu bagi tujuan menyampaikan kualiti pelaksanaan yang terbaik untuk kesemua pesanan. Bagi menyempurnakan pengalaman dagangan anda, semua faktor yang berkaitan bagi pelaksanaan setiap dagangan telah dipertimbangkan secara serius.

Straight Through Processing (STP)

Kunci utama kesemua prosedur kami adalah untuk mengelakkan sebarang konflik kepentingan dengan anda. Setelah mengambil kira kesemua kaedah yang ada, kami membuat keputusan untuk mengikut model harga STP. Model tersebut menghantar kesemua pesanan anda secara terus kepada pembekal kami tanpa sebarang campur tangan daripada pihak pengurusan. Dalam persaingan dengan Pembuat Pasaran, bridge kami secara automatik akan menutup kedudukan anda tanpa sebarang sebutan semula apabila mereka kembali dan kami hanya akan memperoleh faedah daripada perbezaan spread tersebut.

Kelajuan Pelaksanaan

Kami percaya bahawa pelaksanaan perdagangan cepat adalah salah satu faktor utama untuk keuntungan dalam pasaran Forex . Untuk sebab ini, kami telah menerima pakai prosedur dan disesuaikan platform kami untuk memastikan bahawa anda terus menerima kelajuan pelaksanaan yang paling cepat supaya anda tidak akan terlepas sebarang peluang perniagaan . Walaupun anda meminta untuk perdagangan untuk 0.01 lot ( 1000 unit asas) atau 200 lot ( 20 juta unit asas ) Segala perintah akan dilaksanakan dalam masa kurang daripada satu saat dalam semua keadaan tanpa mengira perdagangan strategi dagangan anda.

Spreads Terendah

Kami sentiasa menyampaikan harga konsisten terendah untuk kesemua padanan mata wang serta logam. Ini jelas terbukti daripada perbezaan harga yang kami tawarkan tanpa mengira jumlah pelaburan dalam akaun anda. Anda boleh meletakkan perintah pada padanan utama dengan spread terendah bermula dari 0.8 pip. Untuk logam, anda boleh berdagang dengan hanya serendah 30.4 pip bagi Emas dan 3 pip bagi Perak menjadikan XGLOBAL Markets salah satu broker yang berdaya saing dari segi spread.

Kos Dagangan Percuma

Persekitaran dagangan percuma bermaksud anda tidak perlu bimbang selain daripada dagangan anda. Tiada bayaran komisen yang terlibat pada jumlah dagangan anda. Tiada caj tersembunyi yang berkaitan dengan akaun anda atau mana-mana jenis spread yang berlaku akibat strategi dagangan anda. Dalam erti kata lain, XGLOBAL Markets berbesar hati untuk menawarkan pengalaman perdagangan yang mudah kepada anda semua.

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Dasar Pelaksanaan kami sila klik di sini.

Discretionary investment management