White Label Solution

Get started Speak to us
With investment, your capital is at risk.

Bagi rakan-rakan yang mahu mewujudkan perkongsian jangka panjang dengan komitmen penuh pada perniagaan mereka, White Label Solution XGLOBAL Markets direka untuk memenuhi kesemua keperluan perniagaan. Pakej kami adalah fleksibel dalam segala perkara, yang membolehkan kami menyediakan penyelesaian menyeluruh bagi rakan kongsi. Kami menyediakan pelbagai pilihan termasuk keupayaan untuk menetapkan spread anda sendiri.

Manfaat Utama Penjenamaan White Label

Bagaimana untuk Menjadi Rakan Kongsi White Label

Dalam usaha untuk menjadi rakan kongsi White Label XGLOBAL Markets, anda mestilah menjadi sebuah syarikat institusi, yang dikawal selia oleh pihak berkuasa. Untuk memulakan proses menandatangani perjanjian perkongsian White Label, anda perlu melengkapkan Borang Permohonan White Label dan mengemukakan dokumen tambahan yang diperlukan. Setelah permohonan tersebut diluluskan, anda dikehendaki untuk menyediakan kami dengan fail imej logo rasmi syarikat anda, sebagai tambahan kepada sebarang syarat yang anda ingin berikan kepada pelanggan anda.

XGLOBAL Markets akan menyediakan anda dengan jenama khusus daripada Pengurus MetaTrader 4. Pelanggan-pelanggan anda juga akan dapat memuat turun platform dagangan MT4 (termasuk semua varian mudah alih) dengan penjenamaan syarikat anda boleh merujuk kepada XGLOBAL Markets di mana-mana sahaja. Untuk maklumat lanjut, sila hubungi pasukan khidmat sokongan profesional kami melalui e-mel di partners@xglobalmarkets.com

Discretionary investment management