Program Affiliate

Get started Speak to us
With investment, your capital is at risk.

Program affiliate XGLOBAL Markets adalah sesuai untuk rakan kongsi yang beroperasi secara online dan memperkenalkan pelanggan kepada pasaran yang mereka sasarkan. Ini adalah perkongsian popular dengan potensi pendapatan tanpa had. Kami komited untuk menyediakan pilihan dagangan affiliate terbaik, pertumbuhan pelanggan yang berterusan dan memberi bantuan dalam membangunkan laman web anda dan kehadiran keseluruhan talian melalui penambahan ciri-ciri yang kompetitif, meningkatkan kebolehgunaan, dan juga audit Search Engine Optimization.

Sama ada anda sedang membina laman web yang baru, atau bekerja dengan yang sedia ada, pasukan kami berbesar hati untuk membantu anda dari segi kepakaran bagi mencapai keputusan yang diperlukan untuk memacu perniagaan anda ke hadapan. Bagi syarikat yang ditubuhkan untuk menjana trafik Forex dan percaya bahawa ini adalah masa untuk mempelbagaikan trafik tersebut dan mendapat rebat besar-besaran secara online, maka tidak perlu lengah-lengahkan, apa yang anda perlu lakukan adalah menghubungi kami melalui partners@xglobalmarkets.com

Kelebihan Menyertai Program Dagangan Affiliate kami

Untuk maklumat lanjut mengenai cara untuk menjadi rakan affiliate atau sebarang pertanyaan lain yang berkaitan, sila hubungi kami melalui e-mel di partners@xglobalmarkets.com. Kami memberi maklum balas kepada semua pertanyaan dengan segera dan kesemua affiliate akan dibantu oleh Pengurus Affiliate yang berpengalaman bagi khidmat sokongan peribadi dan banyak lagi.

Discretionary investment management