Mengapa XGLOBAL Markets

Get started Speak to us
With investment, your capital is at risk.

Mudah untuk bermula

Dengan bergerak aktif menghapuskan keperluan untuk mengisi borang permohonan yang panjang dan memilih pelbagai jenis akaun yang berbeza dan mengelirukan, kami telah menawarkan proses pendekatan yang mudah. Hanya berikan sedikit maklumat asas untuk membuka akaun, menambah dana dengan jumlah minimum, dan anda boleh mula berdagang.

Suasana terbaik

Selepas penyelidikan yang kompetitif dan analisis yang teliti, kami telah memastikan bahawa pelanggan kami menikmati suasana dagangan terbaik yang terdapat di pasaran. Spread kami telah ditetapkan ke tahap agresif bagi mengurangkan kos perdagangan. Oleh yang demikian, kami menjamin bahawa tiada kos tersembunyi atau bayaran yang dikenakan.

Alat perdagangan

Pedagang di semua peringkat boleh memperoleh faedah daripada pelbagai kelebihan yang disediakan dengan menggunakan alat-alat perdagangan yang sesuai. Oleh itu kami telah mengenal pasti alat dagangan berguna dan produktif yang terdapat di pasaran serta boleh didapati secara percuma untuk menjana kuasa dagangan pelanggan kami.

Perkhidmatan pelanggan

Kami mengiktiraf nilai dan kepentingan hubungan pembekal perkhidmatan dan memberi maklum balas pada sebarang pertanyaan. Dengan ini kami telah meletakkan bersama pasukan pakar industri perkhidmatan pelanggan yang memberikan sokongan berkualiti dalam semua waktu dagangan pasaran. Selepas pendaftaran, pelanggan akan dibantu oleh Pengurus Akaun Peribadi untuk memberikan pengalaman dagangan yang menakjubkan.

Pilihan platform yang Fleksibel

XGLOBAL Markets mempunyai pelbagai pilihan platform yang sesuai untuk kesemua pengguna peranti yang popular di dunia. Bermula dengan versi desktop asas MetaTrader 4, yang diiktiraf secara meluas sebagai platform dagangan terkenal di dunia, kami juga menawarkan versi mudah alih yang dibuat khusus untuk Android, iPhone, iPad, Windows Mobile dan Windows Smartphone.

Discretionary investment management