Faedah Akaun Dagangan XGLOBAL

Mempunyai akaun tunggal bermaksud tiada yang dikhaskan untuk kumpulan pelanggan yang berbeza. Ia adalah akaun Global untuk anda semua. Anda menerima akses tanpa had yang disesuaikan dengan kesemua dagangan premium dan ciri-ciri tanpa sebarang pengecualian.

Get started Speak to us
With investment, your capital is at risk.

Faedah utama termasuk:

Proses pembukaan akaun boleh dilengkapkan hanya dalam masa beberapa minit, kerana kami hanya memerlukan maklumat asas anda untuk bermula. Anda kemudiannya bebas untuk menggunakan mana-mana kaedah pembayaran kami untuk mendeposit dana ke dalam akaun anda dan mula berdagang Forex secara online dengan ciri-ciri menarik yang ditawarkan oleh XGLOBAL Markets.

Bagaimana untuk Membuka Akaun Dagangan

Membuka Akaun Dagangan dengan XGLOBAL Markets adalah mudah yang mana boleh diselesaikan dalam hanya masa beberapa minit dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

1

Klik di sini untuk mendaftar dengan menyediakan maklumat dalam borang

2

Butiran log masuk anda akan dihantar ke e-mel anda

3

Masukkan nama pengguna dan kata laluan dalam Log masuk XGLOBAL

4

Lengkapkan borang butiran akaun sebenar

5

Biayai akaun anda dan mula berdagang

Pasukan perkhidmatan pelanggan kami bersedia untuk membantu anda pada setiap langkah proses pembukaan akaun dan memberikan jawapan kepada sebarang persoalan yang anda ajukan. Hubungi kami dengan menempah tiket melalui Ruang Keahlian secara online atau hantar e-mel kepada kami di support@xglobalmarkets.com

Discretionary investment management